Verbeter Communicatie

Trainingen

Vergroot uw klantinteracties en zet deze om in positieve bedrijfsresultaten.

Poppetje Breed

Enkele merken waarmee ik samenwerk

Professionele trainingen in klantcontact

Een goede start. Breed gedragen vanuit de werknemers door vroegtijdige betrokkenheid. Waardering met een verbeterde werknemerstevredenheid, een verlaging van kosten en een verhoging van de klanttevredenheid. Als je het eerste al een of meerdere keren meegemaakt hebt, dan daag ik je uit om mij aan de slag te laten gaan zodat je in het vervolg alleen nog maar met optie 2 te maken zult hebben! Een maatwerk traject dat alleen maar winnaars kent!

Masterclass

Een eigentijdse kijk op communicatie. Met je collega’s, als leidinggevende met je werknemer of met je klanten. Hoe doe je het nou goed, of eigenlijk, hoe doe je het niet fout? Communiceren kun je leren is een interactieve sessie van ongeveer 4 uur, waarin essentiële vaardigheden aan bod komen en er tips en handvatten worden aangereikt om je communicatie te optimaliseren.

Trainingen Of Traject

Wie, wat, waar, wanneer en vooral waarom? Deze klassieke manier van vragen stellen is soms nog best lastig. Hoe gemakkelijk is het om te reageren vanuit je persoonlijke communicatiestijl, waarmee je in een patroon blijft hangen die geen of onvoldoende rendement heeft? In dit maatwerktraject gaan we samen op zoek naar de (on)mogelijkheden van je communicatie. Welke tools heb je, welke vaardigheden kun je ontwikkelen, maar ook, welke situaties en stijlen kun je beter vermijden.

In 6 dagdelen behandelen we de interactie tussen jou en je team. Wat werkt, wat minder? Hoe komt je feedback nog beter over, hoe maak je van een groep individuen een team? Van leidinggevende stijlen tot ontwikkelplannen, de inhoud sluit aan bij jouw (team) behoeften!

In de plus training, die als opvolger van de basistraining gevolgd kan worden, gaan we met je eigen communicatie en aanstuurstijl aan de slag. Aan de basis ligt een DISC analyse en ik leer je om de communicatie met je teamleden, je collega’s, je leidinggevende etc te optimaliseren. We gaan op zoek naar je eigen individuele leerpunt en gaan daar uitgebreid op in.

In deze training neem ik monteurs die regelmatig in contact komen met klanten of eindgebruikers, mee in de beleving van de klant. Waar liggen kansen en mogelijkheden om de klantbeleving te verbeteren, wat is handig en wat is minder prettig voor een klant? Bewustwording en vaak kleine aanpassingen in werk-, en communicatiestijl geven u, uw medewerker én uw klant betere resultaten!

Michel Penninga

Michel Penninga

Trainer en Coach

Verbeterde bedrijfsprestaties

Deskundige begeleiding voor het ontwikkelen van klantcontactvaardigheden.

Traffic

Vergroot je omzet

Helpt bij het bedienen van klanten op een effectieve manier en het verhogen van de omzet.

Sales Chart
Frieda Vos

“Michel is een bewogen iemand met hart voor de zaak. Als trainer bij SNT levert hij de beste groepen af. Een groot didactisch vermogen met de nodige humor, zodat mensen geboeit blijven tot de laatste minuut.”

Frieda Vos

Client Manager – SNT Nederland BV

BeeldendTrainen levert kwaliteit

BeeldendTrainen verlaagt de drempel tussen theorie en praktijk door op een visuele en cursistgerichte manier kennis over te dragen en vaardigheden aan te leren.

“Ik geloof dat investeren in je medewerkers de sleutel is tot het verbeteren van de klanttevredenheid en het opbouwen van langdurige relaties met klanten.

Michel Penninga

BeeldendTrainen

Michel Penninga
Michel Penninga
Trainer en Coach

Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.